Yritys

Rainset Oy on vuonna 2003 perustettu, viherrakentamiseen ja kivitöihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Työllistämme 10 piharakentamisen asiantuntijaa, ja palvelemme yksityisasiakkaiden tarpeita pääasiallisesti Etelä-Suomen alueella. Vapaa-ajan asuntojen pihatoteutuksia teemme ympäri Suomen.

Toimintaperiaatteenamme on ollut  alusta asti toteuttaa asiakkaidemme toiveiden ja käyttötarpeiden mukaaan tarkoin räätölöityjä, tinkimättättömän laadukkaita piharatkaisuja. Tarvitsitpa asiantuntijan apua sitten talosi tai vapaa-ajan asuntosi puutarhan, kivetysten, maanrakennuksen tai terassin toteutuksessa, Rainsetin asiantuntijat huolehtivat pihatöidesi totetuksesta kustannustehokkaasti ja aikatauluista kiinni pitäen.

Toimivan piharatkaisun toteuttaminen lähtee huolellisesta suunnittelusta. Tarkoin valikoidut yhteistyökumppanimme laativat sinulle pihasuunnitelman ja me huolehdimme lopusta. Monipuolisen konekantamme sekä piharakentamisen eri osa-alueisiin erikoistuneen henkilökuntamme ansiosta voimme huolehtia kaikista pihaprojektisi rakennusvaiheista – aina viimeisteltyyn lopputulokseen saakka. Näin saat kaikki projektiisi liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta, ja voit asioida kaikissa pihatöitäsi koskevissa kysymyksissä saman luotettavan toimijan kanssa.

Ota meihin yhteyttä – aloitetaan unelmiesi pihan toteutus jo tänään!

Yhteystiedot

kuva1

Puutarha

Lue lisää
kuva2

Kivetys

Lue lisää
kuva3

Maanrakennus

Lue lisää
kuva4

Terassit

Lue lisää